HUISREGLEMENT

– Gelieve de meubels niet te verplaatsen. Dit kan onnodige schade en slijtage van de meubelen en vloeren tot gevolg hebben. De beheerder kan u extra kosten in rekening brengen indien meubels moeten worden teruggeplaatst. Meubels die binnen staan, moeten ten allen tijde binnen blijven. Er is voldoende buitenmeubilair.

– Geen ruimten of kasten openen die met een sleutel afgesloten en dus voor privĂ©-doeleinden bestemd zijn.

– Niets in de toiletten, wastafels of andere afvoeren werpen (geen tampons, maandverbanden, luiers, inlegkruisjes). Verder geen milieuschadelijke schoonmaakmiddelen zoals chloor e.d., vetten en etensresten in de afvoer of in de toiletten werpen. Dit kan ernstige verstoppingen veroorzaken.

– Gelieve geen nat hout te gebruiken in de houtkachel. Dit kan leiden tot schoorsteenbranden. Mocht u niet weten hoe u de haard of kachel gebruikt, informeer u dan bij de eigenaar.

– Geen huisdieren toegelaten.

– Respecteer de tuin, pluk geen bloemen en planten. Stook geen vuurtje in de tuin. Gelieve te parkeren op de daarvoor voorzien plaatsen.

– Gelieve de rust van de omwonenden te respecteren en na 22.00u geen overlast te veroorzaken.

– Signaleer eventuele onvolkomenheden direct bij aankomst, neem er een foto van en stuur die door naar de eigenaar, zodat u aan het einde van het verblijf niet aansprakelijk gesteld wordt. – Meld eventuele ontstane schades tijden uw verblijf en voordat u vertrekt, zodat de beheerder het huis voor de volgende gasten in orde kan brengen. U ben verzekerd tegen schade volgens de voorwaarden vermeld in de verzekeringspolis.

– Eventuele klachten dient u meteen (uiterlijk 24 u na constatering) te melden aan de eigenaar.

– De vuilniswagen komt elke vrijdag. Gelieve de afvalcontainer tegen dan aan de straatkant te zetten.

– Er staat een glascontainer op doe hoek van Goordijk – Bosduivenlaan te Oud-Turnhout, op nog geen kilometer van het huis. Gelieve het glas na het verblijf naar daar te brengen. Voor achtergebleven glas, wordt 20 euro van de waarborg afgetrokken.

zorgeloos genieten